Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Selasa, 28 April 2015

One XOX - Pilihan Terkini

Assalamualaikum. Selamat petang...

Harap maaf sebab lama tak update blog. Terlalu sibuk 2-3 bulan ni. Hari ni sempatlah nak update blog. Hehehe tapi aku nak promosi pelan telco terbaru. Biasalah zaman GST ni kena cari duit lebih. KikikikiOne XOX

Sebuah pelan "terbaru" yang dibawakan oleh OneXox SDN BHD. Menggunakan pencawang Celcom sebagai pemancar. Pernah dengar XOX? Boleh google... heheheh ni adalah pelan panggilan dan internet dibawah XOX.


  1. Internet bulanan serendah rm29.90 untuk 1.5 gb. Bolehlah untuk yang bukan heavy user. Habis quota terus data ditutup secara auto. Tak perlu risau habis kredit. Takkan telan punya!
  2. Kadar panggilan serendah 5 sen sahaja. Kebiasaannya Telco lain caj kita pada kadar seminit sehingga 3 minit untk sekali call. Contoh, kita hanya bercakap untuk 20 saat tapi dicaj untuk kadar seminit atau sehingga 3 minit. Dengan One XOX, bayar untuk apa yang kita guna.
  3. Tempoh sah laku sehingga 28 bulan. Syaratnya, jika mengunakan nombor lama (MNP), bertukar kepada line One XOX, tak perlu bayar apa-apa cuma beli simkad sahaja. Tapi kalau nak guna nombor baru, hanya top up rm50 dalam tempoh sebulan lepas aktif, terus dapat tempoh 28 bulan. Senangkan?
  4. Kalau dapat cari member join bawah kita, setiap kali dia top up, kita akan merasa 6% kredit tambahan. Hehehe sesuai untuk yang nak cari income lebih. Bila kredit terkumpul lebih rm50, kita boleh tunaikan. Huhuh masyuk!!!
  5. Setakat ni untuk rm29.90 (rm30 la senang) dan internet 1.5 gb, one xox adalah pakej termurah.
  6. setakat ni hanya prepaid ditawarkan.
  7. sesuai untuk hp kedua. untuk yang biasa menggunakan internet yang kurang tapi bercakap lebih.

UNTUK LEBIH MAKLUMAT, BOLEH HUBUNGI / SMS / WHATSAPP = 013 2825823

KAD SIM BERHARGA rm10. ADA KREDIT TERSEDIA rm5. 

Tempoh sah sehingga 28 bulan*

Layan gambar.....
Maaflah lama tak update tapi update benda ni je... Hehehee terima kasih daun keladi

Tiada ulasan: