Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Jumaat, 24 Julai 2015

Tebai muka no!

Assalamualaikum

Semenjak 3 bulan menceburkan diri dalam perniagaan telco Onexox ni, pelbagai jenis orang dah aku jumpa... Ada yang positif, ada yang negatif. Tapi semua tu hadap je... Cuma yang paling tak best siap ada yang tak bertegur dengan aku. Pelik memang pelik. Alasannya, aku memaksa (mendesak) dia untuk guna simkad Onexox. 

Sedih pun ada sebab seorang kawan baik yang dianggap kawan dunia akhirat boleh tuduh aku camtu. Aku lebih rela dikutuk oleh orang lain dari dipulaukan oleh sahabat baik sendiri. Rasa down sangat. Setiap hari aku terpikir bila masa aku paksa dia beli simkad aku sebab jumpa pun sekali je bulan 5 hari tu (setelah lama tak jumpa).

Saja nak cerita dalam blog ni sebab bukan ramai pun kawan-kawan terdekat yang tahu pasal blog ni. Hehehehe... Takpalah adat meniaga. Doakan aku berjaya. Insyallah...


Layan.....





p/s: dapatkan Plan Prepaid dengan tempoh sah kredit sehingga 28 bulan atau 850 hari, SMS percuma sehingga 1800 SMS, panggilan serendah 5 SEN ke semua rangkaian dan internet laju. Berminat? Hubungi saya 0132825823

Tiada ulasan: