Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Khamis, 14 Jun 2007

Malaysia vs. United State of America....

Maka tersebutlah kisah, perselisihan paham antare kuman dan gajah. Masing2 nak tunjuk kekuatan kat satu kelompok binatang dan haiWAN (name kawan aku) yg mereka ade kekuatan dalaman masing2. Bukan angin dalaman, tp KEKUATAN DALAMAN. Gajah punye kuase kite tau tp kuman punye kuase ade ker? Ntahlah.....


Semalam negare kite Malaysia telah dikejutkan dgn berita:


USA telah melabelkan kite sbg (blacklist kot?) negare yg tak bersunguh-sungguh dlm menangani masalah import dan export.


Ape kejadahnye sume ini? Terkejut gak aku dgr mengenainyer. Setahu aku kite mmg terror dlm import dan export nih. Ape kes plak nak tanganinyer? Kan bende tuh bleh buat negare kaye.. apelah america ni nak dengki sesangat... Tp ade lg. Berita penuh:


Malaysia buat derk je dlm menagani masalah import dan export manusia. Malaysia membiarkan aktiviti ni berjalan dgn rancak (saje tambah2 bg nak paham kan diri sendiri). Ade lebih kurang 16 buah negare yg terlibat dgn active dlm aktiviti ni tp 6 negare yg paling hard core antarenyer Malaysia, Algeria, Kuwait, WTK?, WTK?, dan WTF?. Rate2 yg hard core nih negare islam (bangge plak rasenyer bile dorang tau care nak sebut Malaysia dan lidah tak patah time sebut tuh! Besenye dorang seram nak sebut dan kekadang pitam plak bile sebut Malay....sia...) So, korang bleh dikenakan sekatan dr bermacam penjuru, kate jurucarut White House. Jgn memain dgn USA. Negare yg best adelah, Israel, brazil, peru, WTF?, WTF? WTF? dan ^%^%$#^ sbb dorang ni bersungguh-sungguh menangani masalah penyeludupan manusia. (kepale ho ho korang nih!!!)


Aku rase rate2 mmg tak setujulah sbb pelik sgt tuduhan yg mcm nak telan babi sekor tuh! Mane ade kite buat bende tak bermoral mcm tuh. Sume manusia yg kite import pon sbb nak buat jd pekerje. Kite bg duit lah USA bongok. Bkn free pon (aku mmg sampai skang tak paham ape yg USA ckp nih!) kite bg tempat tinggal. Kalo mcm tuh halau jer balik!! (hahahha ikut perasaan!!)


Tp aku lg tak puas hati kat menteri2 kite nih, susah sgt ker nak kutuk blk atau nak pertahankan blk negare kite nih? Dulu mase org kate kite biadab pon kite terima jer! Org kate kite simpan pengganas pon kite percaye! Ape nih??? Ade plak sorang tu kate:
KITE AKAN SIASAT DULU LAPORAN YG DIKELUARKAN OLEH USA TUH. KITE TAK NAK TERBURU-BURU TAU.


Ape nih???? What The F**K???? Ape salahnyer kate sume tu tak btul? Bkn meletop pon kalo kate kite tak bersalah. Tak pon mengaku jerlah salah kalo nak hormat sgt kat gajah senior tuh!! Kite ni kuman junior je kan? lg satu, mulut bleh jadi herot ke kalo kite kate USA ni bongok? Bleh kene kancing gigi ke kalo kite double black list USA balik? Alah......paling koman pon kene bom jer .. (kuang hajor tangan nih!)


Aku rase USA mmg tak puas hati ngan kite sbb kite cancel perjanjian FTA dgn dorang kot. Tp setahu aku kite tangguhkan ajer. Bkn batal trus!
Aku rase, dorang tak bleh terima kenyataan kite ade sumber petroleum yg baru kat Sabah (hahaha lawak2).


Aku rase, dorang %$&^%. Pastuh ^%$^%. Lg lg %$%$.
Mmg takde sbb die nak label kite mcm tuh!! Btul2 tak logic!! Kalo btul kite jahat sgt mcm tuh, kenape tak kuar TV? Tak kuar ASTRO? Tak kuar radio pon? Negare kite demokrasi. Besenyer ape2 aje yg tberlaku mesti org atasan bg tau punyer! Org TV mesti bg tau punyer!


Kalo nak ikut negare yg buruk perangai, aku rase ranking pling atas USA. Negare yg pling kuat menindas org ramai, USA. Negare yg pling kuat membunuh dan menyerang org, USA. Negare yg pling banyak membuat kemusnahan USA. Tak ckup lg ker????? Sesape yg sokong tindakan USA ni aku pancung! (amik ko!!)


Lg satu, apsal name Singapore, Thailand, Cambodia, China, India takde dlm top 5 ha? Padahal dorang nih lg hebat dlm import dan export nih. Kjorang pilih jer nak yg mane satu!


Lagi satu, $%$&


Lagi-lagi %$%$


Apsal? Tak paham? Ok, layan.............................

1 ulasan:

adibah faatima berkata...

btol2!!! aku setuju sepuloh juta peratos! xguna punye usa, sesungguh nyer aku malu dilahirkan disaner! ( xde ah, saje jer,,)