Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Selasa, 28 Julai 2015

6kg? Yahuuuu!!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah sepanjang Ramadhan yang lalu, aku berjaya turunkan berat badan 6kg. hehehe dari berapa ke berapa? Biarlah rahsia je... kikikiki

Walaupun aku target 10kg, tapi berat tetap turun.... syukur.... Lepas ni, target lagi 10kg sebelum September 2015. Doakanlah ye...

Wasalam...


p/s: dapatkan Plan Prepaid dengan tempoh sah kredit sehingga 28 bulan atau 850 hari, SMS percuma sehingga 1800 SMS, panggilan serendah 5 SEN ke semua rangkaian dan internet laju. Berminat? Hubungi saya 0132825823

Jumaat, 24 Julai 2015

Tebai muka no!

Assalamualaikum

Semenjak 3 bulan menceburkan diri dalam perniagaan telco Onexox ni, pelbagai jenis orang dah aku jumpa... Ada yang positif, ada yang negatif. Tapi semua tu hadap je... Cuma yang paling tak best siap ada yang tak bertegur dengan aku. Pelik memang pelik. Alasannya, aku memaksa (mendesak) dia untuk guna simkad Onexox. 

Sedih pun ada sebab seorang kawan baik yang dianggap kawan dunia akhirat boleh tuduh aku camtu. Aku lebih rela dikutuk oleh orang lain dari dipulaukan oleh sahabat baik sendiri. Rasa down sangat. Setiap hari aku terpikir bila masa aku paksa dia beli simkad aku sebab jumpa pun sekali je bulan 5 hari tu (setelah lama tak jumpa).

Saja nak cerita dalam blog ni sebab bukan ramai pun kawan-kawan terdekat yang tahu pasal blog ni. Hehehehe... Takpalah adat meniaga. Doakan aku berjaya. Insyallah...


Layan.....





p/s: dapatkan Plan Prepaid dengan tempoh sah kredit sehingga 28 bulan atau 850 hari, SMS percuma sehingga 1800 SMS, panggilan serendah 5 SEN ke semua rangkaian dan internet laju. Berminat? Hubungi saya 0132825823

Isnin, 20 Julai 2015

Selepas cuti raya...

Assalamualaikum

Hari ni dah masuk pejabat. Keadaan masih sunyi sebab ramai yang masih bercuti raya. Cafe semua tak buka. Jadi terpaksa keluar pejabat cari kedai makan. Setakat ni kedai mamak je yang banyak dah mulakan perniagaan.

Pelanggan pulak hampir takda hari ni. dari berpuluh staf dalam ni, tak sampai 10 orang pun yang "lapor diri untuk bekerja hari ni"

Meh la datang Jabatan Insolvensi Malaysia Putrajaya, kita sembang-sembang. Hehehe. Aku cuti tak lama pun sempena raya ni. Nak jimat cuti. Nanti nak bawak mak, abah, adik bongsu rawatan senang cuti banyak lagi. Lagipun kami beraya kat Presint 9, Putrajaya je... adik beradik pun balik sini. hehehe kampung ku Putrajaya. Tak sangka sangat.

Semenjak kerja sini, 2 bulan pertama je update blog, lepas tu terus busy. Ingatkan masuk sini bolehlah selalu update blog petang-petang lepas habis waktu kerja. Tapi tetap tak sempat... Adoi... hehehe

Tapi dulu kat Kajang lagilah payah, Setahun sekali je update... kikiki... Apa-apa pun facebook tetap kena update. Wakakaak

Selamat Hari Raya korang.... Maafkan zahir dan batinku... eh



Layan..........


p/s: dapatkan Plan Prepaid dengan tempoh sah kredit sehingga 28 bulan atau 850 hari, SMS percuma sehingga 1800 SMS, panggilan serendah 5 SEN ke semua rangkaian dan internet laju. Berminat? Hubungi saya 0132825823

Khamis, 16 Julai 2015

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum semua...

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri kepada semua Umat Islam... Maaf Zahir dan Batin... 


Ini adalah contoh-contoh wallpaper ucapan raya... sumber adalah google images. Jika anda adalah pemilik wallpaper berkenaan, bolehlah hubungi saya untuk remove wallpaper tersebut... harap maaf... 013 282 5823

p/s: nak simkad Onexox? Masih boleh COD sekitar Dengkil, Putrajaya, dan Cyberjaya.

























p/s: dapatkan Plan Prepaid dengan tempoh sah kredit sehingga 28 bulan atau 850 hari, SMS percuma sehingga 1800 SMS, panggilan serendah 5 SEN ke semua rangkaian dan internet laju. Berminat? Hubungi saya 0132825823