Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Ahad, 20 Disember 2009

kayrolldin@Subang Jaya

1) Aku pergi Subang Jaya 4 hari untuk melawat rakan baik Tarmizi.

2) Hari Khamis pergi hari ni baru sampai rumah semula. Thanks my friends.

3) Dilawati pula oleh sahabat lama dari Melaka, Sharolbahri a.k.a P.M. Borak sampai pukul 7 a.m.

4) Dibawa jalan sekitar Cheras, Subang Jaya, dan Kelana Jaya oleh sahabat dari Serdang, Adee. Thanks again!

5) Berkampung di bilik sewa Tarmizi. Sendat.

6) Meneruskan lawatan di Sunway Pyramid+KFC+=Enjoy.

7) Tujuan? Boring di Klang (noktah).

p/s: Apalah nasib Melayu di bumi Melayu... (Entri akan datang)


Layan........

Khamis, 10 Disember 2009

Terima Kasih daun keladi..

Beribu-ribu lemon terima kasih dan penghargaan kepada kawanku, (ex-housemate) Syakirin kerana sudi bertandang ke rumah baru aku selama 4 hari 3 malam (hadiah tidur kat hotel pun tak se-lama ni).

Sekurang-kurangnya ada juga teman untuk borak. Tapi agak kecewa sedikit sebab tak dapat bawak pergi makan angin di pantai seperti yang dimahukan oleh beliau sebab aku tak tahu jalan ke pantai. Aku tahu jalan ke Jusco, Giant, Tesco dan Opis aku je. Hahahaha.. (kedai mamak pun melilau cari sebab masih terkapai-kapai dalam membaca signboard jalan raya kat Klang, last-last makan kat gerai Mak Cik Limah gak..).

Dan bertambah kecewa sebab tak dapat nak tengok wayang sebab cerita tak best tengah-tengah malam (sebab tu orang suka tengok movie kat GSC dari T**). Last-last teman beliau pergi salun.

p/s: Apa aku merepak ni? Sejak bila aku suka tulis pasal diri ini? Bila? Bila???

p/s: Perodua Alza, RM64,190.00. Siapa nak tempah? RHB Islamic sedia membantu..


Layan...

Ahad, 6 Disember 2009

Round Habis!

Habis satu Kampung Raja Uda aku round tapi masih tak dapat nak hilangkan rasa boring yang melampau. Untuk makluman die-hard-fans aku, tempat kerja aku adalah di Taman Bayu Tinggi tetapi tempat tinggal adalah di Kampung Raja Uda, Pelabuhan Klang.

Rumah aku boleh masuk sorang lagi. Nak join? Free je. Tapi bayar bil elektrik dan bil air beserta barang-barang dapur. Ada berani?

Jumaat, 4 Disember 2009