Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Selasa, 5 Mei 2009

Happy Mother's Day!



Selamat Hari Ibu kepada ibuku yang tersayang...


Wan Faizah Bt. Wan Abd Majid
50 tahun (2009)
29 November 1959


p/s: Aku beli hadiah untuk mak aku tapi tak bagi tahu pun sebab apa hadiah tu. Adakah aku ego?

p/s: Aie mesti nak tiru lepas ni. Hahaha... Sakinah, bila lagi?

p/s: Kak Nur bagi apa kat ibu tercinta? Bagi jer Haze tu terus. Heheheh..

p/s: Ada orang cakap, kenapa tak beli hadiah atau kenang jasa ibu setiap hari? Kenapa nak tunggu Hari Ibu baru nak buat? Aku balas,

"Ingat aku banyak duit nak beli hadiah setiap hari? Bagi hadiah tak semestinya tanda sayang. Lagi pun, aku tak tinggal dengan mak aku. Macam mana nak jumpa selalu? Salah ker?" Hahahaha... Peace no war kepada mangsa carutan tu... Huhuhu.."




Layan...

7 ulasan:

Mahirah Abd berkata...

selamat hari ibu mokcik.....heeee... :)

Putera asQalan berkata...

pastu babitkan org.

hari ummi hujung minggu lar..

aduyai...

kayrolldin berkata...

mahirah:

makcik? hahaha... thx..

Aie:

tiap2 hr jumpa pun payah? huhuhu

syahNURazni berkata...

p/s 1: hurm hargailah ibu anda selagi dia ada... bagitaulah apa yang nak diberitahu sekarang... sementara dia bisa mendengar... sengaja tak buat entri pasal hari ibu sebab nak tunggu 11 mei nie baru nak buat...

p/s2: pe salahnya ditiru untuk kebaikan... kan pahala nya akan berjalan... hahahaha... sila tiru wahai aie and sakinah...

p/s 3: akak dah beli kain untuk mak akak... tapi belum sempat bagi... ingat balik cuti nanti baru bagi... nak bagi haze pun... mak akak tak reti bawak kete... cukup lah bila tengok dia dah berani naik haze dengan akak... cukup lah bila dapat tengok dia sanggup ke mana2 dengan akak naik haze... coz sebelum nie dia tak berani naik haze kalo akak yg drive... hahaha

ps 4: yes memang sepatutnya kita kenang jasa ibu setiap hari... tapi ape salahnya kalo satu hari dalam setahun tue kita give somethings more special... itu tak salah... kalo hari2 bagi hadiap pun kang nanti cam fed up plak mak kita kan... asyik dapat hadiah jek... nanti kena pulak buat stau store untuk dia simpan sumer hadiah tue... sesekali baru terasa feeling tue...

kayrolldin berkata...

p/s 1: sy takut sgt kehilangan mak ayah sy.

p/s 2: sy nak tgk aie ngan sakinah buat tak. dorg mmg terkenal dgn syg mak. muahahaha!!

p/s 3: sy bg bnyk gak brg kt mak sy dia tanya sbb apa ni, sy senyap jer..

p/s 4: betul tu. nnti bnyk sgt haidah kang bosan plak..

ertyqa berkata...

woo ade skit persamaan..
guwe ltk hadiah atas katil...
bl die da hntr blik,msg ucap slamat then ckp ade bnde kt atas katil..
amik la...
huhu

Mahirah Abd berkata...

yela makcik..kang sy panggil mak awk dengan perkatan "mak" terkejut lak awk..hehe...oh...bakal menantu yer..
ok la sekali lagi yer.. "selamat hari ibu mak.." hehehe~