Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Jumaat, 24 Julai 2009

Syukur...

Syukur Alhamdulillah, aku berjaya mendapat kerja di Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK). Aku akan melapor diri pada 3 Ogos 2009. Jawatan, Pembantu Tadibir Perkeranian dan Operasi.

Perasaan gembira bercampur sedih sebab aku akan berpisah dengan kawan-kawan yang baru 3 minggu aku kenali di Kementerian Dalam Negeri (KDN). Tetapi, hidup mesti diteruskan dan duit mesti dicari. Harap-harap pengalaman yang sikit ni akan berguna di tempat beru nanti.

Kepada kawan-kawan di KDN, aku akan memaklumkan pemberhentianku secara rasmi minggu depan. Insyaallah..

p/s: Penat pergi interview akhirnya berbaloi!

p/s: Sorry to all my friends. Aku terpadam sebenarnya link-link kat sebelah ni masa aku nak edit blog ni. Habis jahanam link blog kawan-kawan aku. Tapi takpa, nanti dalam masa terdekat ni aku letak balik. Ok?

Layan....

7 ulasan:

Baginda Reformasi berkata...

salam, tahniah kepada saudara kerana mendapat kejayaan dalam bidang kerjaya... KURANGKAN KONTROVERSI TINGKATKAN PRESTASI

syahNURazni berkata...

alhamdulillah...
yup...whatever pun hidup mesti diteruskan...

orang jauh berkata...

tahniah..... semoga tak lupa pada kawan2...

insyaallah...

salam takzim....

kayrolldin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kayrolldin berkata...

baginda:

huhuhu, trimas..!!

kak nur:

betul!!!

org jauh:

mcm aku tak kenal ko.

Kak Ungku Betty berkata...

Salam,hi Kayroll harap tak terlambat untuk Aunty ucapkan tahniah dapat kerja baru....all the best. Work hard and smart always...jangan lupa your first salary, certain portion tu beri kat ayah & ibu serta keluarga, insyAllah akan mendapat keberkatan dan doa dari mereka. Rahmat dari Allah kepada anak yang berbakti kepada ibubapanya. Take care dear...

kayrolldin berkata...

kak ungku:

terima kasih.. hrp2 lama kt cni..