Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Isnin, 19 Oktober 2009

Michael Jackson, I'm Coming!

Hari Jumaat yang lepas, aku jalan-jalan sekitar Alamanda (macam ada tempat lain je nak lepak selain tempat ni kat area Putrajaya). Balik kerja terus pergi. Sampai kat GSC, ternampak pulak filem baru yang ditayangkan dan bakal ditayangkan.

Aku tibai sorang-sorang filem Sorority Row. (Hahaha terangsang! Tunggu review filem tu. )Pastu terbelilah pulak tiket filem Michael Jackson, "This is it" (betul ke eja?). Padahal tarikh tayangan 29 Oktober 2009! Semangat gila!!! Jadi, lagi 2 minggu kena tunggu. Aku beli untuk aku sorang je sebab aku taknak tengok sambil menangis depan orang yang aku kenal. Muahahahaha!!!



Layan....

5 ulasan:

aie berkata...

tengok wayang leh pulak

keta sport biru berkata...

cmni ar, utk aku ko xbli kn. dh la mls aku nk support blog ko. business sambal udang ko per citer???

خير الأنوار بن قمر الدين berkata...

aie: kalau rasa kawan ni menyusahkan, terpulang..

tahukah anda, tiket wayang rm6 dan tambang bas rm1 pergi dan balik. hutang bank rm22,303.52. cuba kira berapa beza? 1 sen pun aku tak amik duit sapa2. aku setel sendiri sbb aku tau xkan ade org sggup tolong. yg pandang serong lg ade.

da delete video dlm HP?

saini: sambal malas nak buat sbb org asyik mintak free jer..

aie berkata...

suke terasa

Putera asQalan berkata...

suke terasa. gurau pun takleh. huh