Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Isnin, 20 Julai 2015

Selepas cuti raya...

Assalamualaikum

Hari ni dah masuk pejabat. Keadaan masih sunyi sebab ramai yang masih bercuti raya. Cafe semua tak buka. Jadi terpaksa keluar pejabat cari kedai makan. Setakat ni kedai mamak je yang banyak dah mulakan perniagaan.

Pelanggan pulak hampir takda hari ni. dari berpuluh staf dalam ni, tak sampai 10 orang pun yang "lapor diri untuk bekerja hari ni"

Meh la datang Jabatan Insolvensi Malaysia Putrajaya, kita sembang-sembang. Hehehe. Aku cuti tak lama pun sempena raya ni. Nak jimat cuti. Nanti nak bawak mak, abah, adik bongsu rawatan senang cuti banyak lagi. Lagipun kami beraya kat Presint 9, Putrajaya je... adik beradik pun balik sini. hehehe kampung ku Putrajaya. Tak sangka sangat.

Semenjak kerja sini, 2 bulan pertama je update blog, lepas tu terus busy. Ingatkan masuk sini bolehlah selalu update blog petang-petang lepas habis waktu kerja. Tapi tetap tak sempat... Adoi... hehehe

Tapi dulu kat Kajang lagilah payah, Setahun sekali je update... kikiki... Apa-apa pun facebook tetap kena update. Wakakaak

Selamat Hari Raya korang.... Maafkan zahir dan batinku... eh



Layan..........


p/s: dapatkan Plan Prepaid dengan tempoh sah kredit sehingga 28 bulan atau 850 hari, SMS percuma sehingga 1800 SMS, panggilan serendah 5 SEN ke semua rangkaian dan internet laju. Berminat? Hubungi saya 0132825823

Tiada ulasan: