Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Ahad, 29 Mac 2009

Berhenti memBLOG!

Tadi, aku saja test tutup blog aku selama sehari. Konon-konon nak berehat untuk sebulan disebabkan exam. (Padahal nak join Earth Hour!) Tapi.... tak sampai sehari pun ,aku dah tak keruan. Makan tak kenyang, tidur tak lena, mandi tak basah, dan macam-macam lagi benda yang menyebabkan aku terasa,



"AKU TAK BOLEH DUDUK DIAM SEHARI TANPA UPDATE BLOG!!!!"



Jadi, dengan rasa suka dan gumbiranya, aku bukak balik blog aku kepada rakan-rakan dan die-hard-fans aku. Muahahaha!!



p/s: Aie tak dapat tahan nak baca blog aku, terus serang blog satu lagi! Hahahaha!!


AMARAN: Apa-apa sahaja artikel yang diambil dari blog aku, jika aku yang punya, sila letak KREDIT pada blog korang. Jika artikel tu aku ambil dari blog orang lain, dan korang nak jugak artikel tu ada dalam blog korang, sila beri KREDIT juga pada blog orang tersebut. Sila hormati hak berkarya orang lain.






...:: Layan ::....

19 ulasan:

Putera asQalan berkata...

ish,,babitkan sy plak..!!


sengal [+_=]

armin berkata...

kayroldin...ak pon sama lh ketagih cm ko....

sikit2 nk bukak bloh..hehe...padahal bukannya lari pon blog tu...

earth hour dh hbs da....ak pon sempt gk sejam tutup lmpu td

Nik Sharolbahri Bin Nik Rani berkata...

huhu.....

kononnya nak jadi manusia mithali!!!! belakang diri merana!!!!!

wakakakakakaka!!!!!!!!!!!!

SALAM TA'ZIM SHAROL.....

kayrolldin berkata...

aie:

aku tau ko rindu! lalala~

armin:

tau xpe, setiap jam ngadap pc. smpi naik juling mate aku!
kecewa sket sbb earth hour tak dpt smbutan kt apartment aku ni. selambe badak jer mcm xde pape berlaku!
tp kitorg ttp tutup cuma pc jer berjalan! hahaha!!

sharol:

ko pun sama! padahal je ramai pembaca!

syahNURazni berkata...

hehehehe dik akak pun sama, kalo akak tak update blog tue maknanya akak memang betul2 bz la... bz tahap gaban la tue... hahahaha teruskan berbog dan berkongsi pengalaman pahit manis supaya org lain akan mengambil iktibar dari nya

kayrolldin berkata...

kak nur:

thx sbb bagi smangat! hehehe...
motivasi yg bagus! sy bknla busy pun tp mcm malas jer.. hahaha poyo!

aihaz berkata...

patutla smlm afa try bukak xleh... hehehe~

kayrolldin berkata...

wafa:

haha, risau plakkan nape xbleh bkk. huhuh...

nape blog wafa xde?

kayrolldin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kayrolldin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kayrolldin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kayrolldin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kayrolldin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kayrolldin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
kayrolldin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Putera asQalan berkata...

aik..sengal nye..

ingatkan komen byk..

tp sume dah kne delete..

ceh

kayrolldin berkata...

aku delete komen spam. menyemak jer nak buat iklan kt dlm blog aku.

aihaz berkata...

waduh2
xdela smpai risau... (-.-)

kayrolldin berkata...

hahaha