Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Rabu, 11 Mac 2009

Gambar Sekitar Bantahan PPSMI

































Gambar sekita bantahan PPSMI pada 07 hb Mac, 2009. Semoga menjadi ingatan kepada seluruh rakyat Malaysia.

p/s: Aku amik gambar ni kat pelbagai blog. Aku tak ingat. Ada yang diambil dari blog Faizal Tehrani. Minta maaf kalau aku amik gambar ni tanpa memberi kredit.





Layan.....

6 ulasan:

putera_asQalan berkata...

sedih bace luahan A.Samad Said..!!
Huh..!!

*suke letak pic yg konon die ada dtmpat kejadian.. ceh

khairul anuar berkata...

kite bkn bencikan BI tp kite terlalu sygkan Bahasa Melayu kite.. salah ke kite syg bahasa kite?

gambar2 tu ehsan rakan2... hahaha...
lalala~~

refah00 berkata...

Jahat betul UMNO.Kalau perhimpunan politik kot la nak bantai.Ni perhimpunan nak jaga bahasa dan bangsa melayu.

Khairul Faizi berkata...

What the ....

Come on la ....

Perhimpunan nak MENDAULATKAN BAHASA MELAYU pun kena gas pemedih mata?

2 perkara saja yang telintas di dalam fikiran aku melihat foto-foto ini;

1. Rakyat Malaysia senantiasa di persoalkan semangat nasionalisma kita oleh pemimpin-pemimpin negara, kalau macam inilah layanan terhadap rakyat yang penuh semangat nasionalisma mendukung bahasa tercinta, gi mana tu pak?

2. Teringat zaman melaung "Lawan tetap Lawan" di Masjid Negara dahulu

khairul anuar berkata...

to refah00: terima kasih kerana melawat.

mcm ni la perangai dorg.. nk wt mcm mana, kite ni hanya org bawahan.. padahal utk mase dpn kite jugak.

kalo nak tau, beratus2 org UMNO kluar gak ptg tu siap bawak banner lg tp kene gak sembur dgn FRU. dorg siap jerit dari UMNO. tp kene tibai.. hehehe.. FRU x knal mangse..

result SPM da kluar. ade masalah kt subjek BM. tgkla akibatnya..

khairul anuar berkata...

to Khairul Faizi:

kalo ko pegi hari tu, mmg truk ko kene tibai ngan FRU. yg kt dlm tv tu mmg xtunjuk habis. aku xdpt gi sbb ade program kt kolej. kebetulan plak.

da mcm2 care kite buat utk tunjuk smangat nasionalisme kite tp dorg still ckp rakyat ni x syg negare. tp bile bab2 yg terkene btg hidung sendiri, malu plak! gune FRU boleh la wei!

kt masjid negare tu eh? REFORMASI!!
REFORMASI!!