Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Jumaat, 20 Mac 2009

Race to Witch Mountain

Semalam, aku pergi menonton filem [Race to Witch Mountain] bersama-sama sahabat, Sharol & Syak (terima kasih belanja!) di Berjaya Times Square, KL. Bagi aku, ni adalah filem kedua terbaik (ikut suka akulah nak cakap yang ke berapa terbaik, aku yang tengok, bukan ko! Huhuhuh!!!) keluaran Disney Pictures selepas National Treasure (betul ke eja??).

Nak kata best sangat pun tak, tapi aku lebih suka cara penyampaian filem ni yang betul-betul penuh dengan fakta-fakta menarik tentang UFO dan makhluk asing. Filem ni bukan sekadar Sains Fiksyen, tapi lebih kepada pendedahan sebenar mengenai makhluk asing yang cuba disorok oleh kerajaan Amerika Syarikat.

Pernah tengok National Treasure? Lebih kurang macam tulah filem ni. Terpulang nak tengok ke tak, tapi bagi aku, empat bintang (4) sudah memadai. Tapi korang janganlah sangka semua perkara dalam filem ni betul. Mungkin ada gak yang auta! Ada gak sesetengah babak tu boleh dikategorikan sebagai klise. Apa-apa pun, selamat menonton!








Layan...

4 ulasan:

adol berkata...

aku pun bg 4 bintg kt citer nie... menarik, ada lawak, ada ngeri, ada aksi... tu yg best...

khairul anuar berkata...

hahaha.... cerita ni mmg dr mula smpi abis, asyik aksi jer!. tu yg best!

~ h a n i m h u s i n ~ berkata...

salam..anem setuju ngn korg..
film ni best!
complete!
can u smell what the rock is cooking?
ngehngeh~

khairul anuar berkata...

to anem:

setuju!!! suspens jer..!