Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Selasa, 10 Mac 2009

Rahsia Tarikh Lahir

Aku bukak blog [Sharol], aku jumpa Rahsia Tarikh Lahir Mengikut Bulan. So, aku pilih bulan Januari bersempena bulan kelahiran aku...


JANUARI

  1. Bercita-cita tinggi dan orangnya serius (lalala~)
  2. Suka mendidik dan dididik (aku memang nak jadi cikgu!)
  3. Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik (sebab tu aku nak jadi pengkritik AF8 nanti...)
  4. Rajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan (amiklah aku jadi penasihat kewangan korang)
  5. Suka smart, kemas dan teratur (hehehehe...)
  6. Bersifat sensitif , berfikiran mendalam (:-p)
  7. Pandai mengambil hati orang lain (amik hati, bukan curi)
  8. Pendiam kecuali telah dirangsang (???)
  9. Agak pemalu (yes, aku pemalu-hahaha)
  10. Daya tumpuan yang sangat tinggi (aku tak pernah tidur time mak aku marah aku)
  11. Mudah mendisiplinkan diri sendiri (best!)
  12. Badannya sihat tetapi mudah diserang selesema (betul kot...?)
  13. Bersikap romantik tetapi tidak pandai mempamerkannya (awek aku ramai...)
  14. Cukup sayang pada kanak-kanak (aku nak anak 20 0rang. Boleh bagi?)
  15. Suka duduk di rumah (memang dari kecik aku suka tengok tv dari keluar rumah main pasir)
  16. Setia pada segala-galanya (opkosla!)
  17. Perlu belajar kemahiran sosial (taknak...)
  18. Cemburu yang sangat tinggi (normal for man..)

p/s: Hampir semua betul. Huhuhu... Tapi ada gak yang kureng... Ni bukan tahyul tetapi lebih kepada kajian personaliti.. Kalau tahyul, mestilah diiringi dengan tarikh ko nak kahwin, ko nak mampus dan bilangan bini ko nanti. Paham?




Layan....

5 ulasan:

Nik HayQal SuLayMan bin Nik sHaRolBaHrI berkata...

Salam Takzim dan Ziarah Sharol..........

khairul anuar berkata...

???

putera_asQalan berkata...

+ bercite2 tinggi w'pun rendah???
+ cukup pakej ke nk jd juri AF8? Mulut anda sudah ckup wangi??
+ penasihat kewangan?? ohh,,tidak.. wuakakaka
+ Sungguh sensitif..!!
+ romantik ke?? senaraikanlah awek2 yg ramai tuh!!
+ anak 20? larat ke?? Boleh ke?

Huh~ Mcm tak pedas je.takpe r..

putera_asQalan berkata...

Nak komen, komen pasal entry tu. Jangan nak ngarut! Kalo aku rasa komen tu tak memihak kat aku, aku padam! Jangan harap nak komen lagi lepas ni!! Hahahaha...

khairul anuar berkata...

ko mmg tak pandai kritik org... sbb tu ko xbleh jd pengkritik ASTAR. muahahaha!!