Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Jumaat, 8 Mei 2009

Lagu Kenangan Terindah konspirasi Yahudi?

Aku dapat link ni dari seorang Anonymous.

Sila dengar lagu Kenangan Terindah ni baik-baik dan buat penilaian. Sungguh memeranjatkan. Selepas ni nak dengar lagi lagu ni?

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salam.

nak kabo ni. aku baca entry ko ni mlm2 buto. dah tu aku sorang ajo kat depan computer ni, org lain dah tido. aku pun dgn suka hati buka link yg ko bagi. ha ambik! terkejut beruk aku. nasib baik aku tak lemah jantung. hahaha.

- makcik cottonbud dari blog yosh (malas nak sign in)

syahNURazni berkata...

hush... sikit lagi nak pengsan... nasib baek ada semangat sikit2 yang tertinggal...

Mahirah Abd berkata...

encik..ader tag untuk kamu..nnt jgn luper erk amik tag tue...ble free wat la yer.. :)

Mahirah Abd berkata...

mira br tgk "lagu kenangan terindah" kamu tue..dah la mira duk umah sorg2 nie...takut la.... :( lemah semangat tau..!! erghhh...

kayrolldin berkata...

ano:

hamik ko! huhuh... aku lgi terkejut beruk!

kak nur: nak tercabut kerusi sy lompat!

mahirah: thx! insyaallah.. sy pun tgk sorg2 je mase dpt bende ni. tp bese jer... muahahah terkejut beruk!

alfaqir_ilAllah berkata...

eish2..