Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Ahad, 6 Disember 2009

Round Habis!

Habis satu Kampung Raja Uda aku round tapi masih tak dapat nak hilangkan rasa boring yang melampau. Untuk makluman die-hard-fans aku, tempat kerja aku adalah di Taman Bayu Tinggi tetapi tempat tinggal adalah di Kampung Raja Uda, Pelabuhan Klang.

Rumah aku boleh masuk sorang lagi. Nak join? Free je. Tapi bayar bil elektrik dan bil air beserta barang-barang dapur. Ada berani?

4 ulasan:

aie berkata...

leh tak reply msg td kat sini. haha


td kat kolej jaga intake.


KREDIT TAKDE. kalo org berkerje nk topup kan.. redha je ~

kasihkuamiera berkata...

baik trus cari orang umah kan senang

kasihkuamiera berkata...

cari orang umh la senang
ader berani :P

خير الأنوار a.k.a kayrolldin berkata...

aie:
aku tak kisah. ko mmg berkira soal kredit. betul kan...?

miera: org rumah ku hanya bibik. hahaha