Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Khamis, 10 Disember 2009

Terima Kasih daun keladi..

Beribu-ribu lemon terima kasih dan penghargaan kepada kawanku, (ex-housemate) Syakirin kerana sudi bertandang ke rumah baru aku selama 4 hari 3 malam (hadiah tidur kat hotel pun tak se-lama ni).

Sekurang-kurangnya ada juga teman untuk borak. Tapi agak kecewa sedikit sebab tak dapat bawak pergi makan angin di pantai seperti yang dimahukan oleh beliau sebab aku tak tahu jalan ke pantai. Aku tahu jalan ke Jusco, Giant, Tesco dan Opis aku je. Hahahaha.. (kedai mamak pun melilau cari sebab masih terkapai-kapai dalam membaca signboard jalan raya kat Klang, last-last makan kat gerai Mak Cik Limah gak..).

Dan bertambah kecewa sebab tak dapat nak tengok wayang sebab cerita tak best tengah-tengah malam (sebab tu orang suka tengok movie kat GSC dari T**). Last-last teman beliau pergi salun.

p/s: Apa aku merepak ni? Sejak bila aku suka tulis pasal diri ini? Bila? Bila???

p/s: Perodua Alza, RM64,190.00. Siapa nak tempah? RHB Islamic sedia membantu..


Layan...

3 ulasan:

kasihkuamiera berkata...

kan dh frust..org soh g tanjung harapn xmau

aie berkata...

ceh, bukan nak ajak.

خير الأنوار a.k.a kayrolldin berkata...

amira:
baru semalam (ahad) test jln2 gi sane. mmg cantik dan best. hahaha

aie:
balas blk. kalo ajak ko bkn nak dtg.