Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Rabu, 28 Januari 2015

Pengintip (Spy) dari Israel dan Amerika?

Adik-beradik, Israel dan Amerika (USA)


Assalamualaikum

Aku baru perasan yang blogger.com ada menyediakan fungsi semak stats atau trafik. Hahaha aku masih tak begitu "power" lagi dengan blogger baru ni sebab baru aktif balik blogging. Tu takda masalah. Cuma yang jadi "kepelikan" aku adalah jumlah trafik yang agak melampau dari Amerika dan Israel. Adakah blog yang cikai ini diintip oleh pengintip mereka? Katakunci mereka yang masuk ke blog ni pun adalah nama blog ni (kayrolldin) seolah-olah memang sengaja masuk nak baca. Hiks. Dalam minggu ni, trafik dari Amerika melampau tinggi dan berada di kedudukan kedua selepas Malaysia. Israel dalam top 5. Risau pulak aku. Sebab apa ek?




Layan..............

Tiada ulasan: