Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Selasa, 27 Januari 2015

Treler berharga RM3,600,000 Brad Pitt dan Angelina Jolie
Sumber Harian Metro Online, 27.01.2015 (Selasa)

Brad Pitt memiliki keluarga besar. Kerana itu, mempunyai tempat untuk keenam-enam anaknya apabila mereka mengunjunginya di lokasi penggambaran adalah satu kemestian. Treler mewah, lengkap dengan ruang tamu besar untuk anaknya menonton televisyen, dapur cukup besar untuk menyediakan makanan keluarga dan kamar tidur utama untuk pelakon itu berehat atau tidur, adalah paling sesuai. 

Treler sepanjang 15 meter itu dipaparkan dalam laman web Celebrity Motor Homes baru-baru ini dan ia terserlah kerana saiznya yang besar. Dengan empat bahagian yang boleh dipisahkan bermakna treler berharga sejuta dolar itu bukan setakat panjang tetapi juga luas, menghasilkan ruang yang akan membuat pelakon terkenal itu tidak akan berasa sempit. 

Dapur berkualiti chef terserlah apabila pintu depan dibuka. Ia dilengkapi peti sejuk besar, tempat memasak lengkap, tempat membasuh dan mengejutkan, ruang kaunter yang luas. Kos dapur itu saja mencecah AS$60,000 (RM216,000). Ini menunjukkan kelengkapannya memang yang terbaik. 

Bersebelahan dapur ialah ruang tamu yang lengkap dengan meja makan, skrin televisyen yang luas dan sofa kulit sepanjang tiga meter, cukup untuk memuatkan seluruh anggota keluarga itu. Berjalan menerusi gelongsor ialah kamar tidur utama dengan katil bersaiz queen serta meja tempat dia merapikan dirinya setiap hari. Bilik mandi dalam kamar itu juga luas, muat untuk dua orang.

Layan............

Tiada ulasan: