Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Selasa, 27 Januari 2015

Makan-makan di Tappers

Assalamualaikum kipas-susah-mati sekalian. hiks

Seperti dijanjikan, nak kongsi pengalaman makan-makan sambil cari pasal di Tappers @ Quill City Mall, Kuala Lumpur.

Cekidaut!!!!


Bahagian hadapan cafe Tappers. Nampak santai macam tepi jalan je... Heheh padahal dalam pusat beli belah. Menarik!


Ruang dalaman yang tidak terlalu serabut dan nampak tenang. Moden dan menarik. Rasa macam nak tidur dalam tu. Hehehe


Atas meja tu botol sos macam kurang sesuai. Cuba guna mangkuk kecil untuk sos tambahan. Hehehe. Nak order kena tulis sendiri dalam borang tu. Memudahkan kita sebenarnya.


Selpot dulu. Heeeeeeeeee


Mulberry RM 6.50
Warna sebenar kemerahan. Abaikan camera cikai itu. (nak kena tukar baru?)
 Airnya terlalu manis. Tak sanggup nak habiskan. Atas tu aiskrim vanila (float)


Soda Goo Leng Ping, RM 4.30
Tak terlalu manis. 


Chicken Parmigiana, RM 13.90
Macam chicken chopla.. cheese tu boleh buatkan cepat muak. Sikit-sikit sudah


Panini Tappers BLT Sandwich, RM 12.90
Walaupun sedap, tapi tersangat liat daging tu, hampir tercekik. 
Kunyah lama-lama baru hadam. Serius 2-3 minit kunyah.
Kentang tu digoreng rangup bersama-sama kulit. Perghhh terangkat!


Minestrone Soup, RM 5.80
"Tomato based soup with carrots, celery, leek, cabbage and zucchini"
Sup ni memang unik dan terbaik. Sangat sedap dihirup sambil cicah roti. 
Tak pasti kalau ada tempat lain. Maklumlah bukan selalu dapat lepak cafe camni. Hehehe



Menu lain, boleh rujuk link ni, Tappers Menu.


Layan................

Tiada ulasan: