Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Isnin, 9 Februari 2015

Isnin hingga Jumaat je...



Assalamualaikum peminat semua (poyo)

Aku ada masalah nak update blog kalau hari Sabtu dan Ahad sebab laptop problem. Rosak dah lama tapi belum berkesempatan nak baiki sebab aku fikir, bukan keperluan buat masa ni. Bila fikir balik, susah jugak kalau tak ada laptop ni sebab payah nak update blog, nak balas email, nak edit gambar percutian, tengok filem.

Aku sekarang ni update blog kat opis je waktu petang. Kadang-kadang masa tengah ada kerja tiba-tiba banyak pulak idea nak menulis tapi bila dah petang "line clear" terus lupa apa nak kongsi kat blog. Akhirnya baca blog orang je. Hiks. Teringin nak beli laptop baru tapi kewangan belum mengizinkan.

Ada sesiapa nak taja laptop kat aku? larekk

p/s: Ada sesiapa pakar komputer? Hubungi 013-282 5823














Layan................

4 ulasan:

JR berkata...

Sekarang laptop 2nd hand banyak kat pasaran, cuma ketahanan dan powernya itu soal lain, hehehe...

Saya kalau terdesak update blog pakai henfon saja, cuma masalahnya tak begitu mahir dan rasa lambat bila update pakai henfon, jadi mutu entri sangat teruk...

kayrolldin berkata...

samalah dgn sy... tak berapa mahir jugak melalui hp. dan tak puas rasanya... hehehe terpaksa tggu masuk opis...

Hanis Amanina berkata...

laptop sy pun selalu jam T_T

kayrolldin berkata...

alhamdulillah selama 4 tahun ni lap top tak pernah buat hal. hehehe ni mmg nak suruh tukar la ni. sebab tu buat perangai.

smlm dah survey