Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Sabtu, 3 Mac 2007

What Women Want (takde kene mengene dgn sesape ker?)

Semalam crite what women want dah abis. tahniah kat hafiz sbb mengharumkan name negare (ape ni?). aku ckp hafiz mengharumkan name negare sbb masih ade lg lelaki melayu, malaysia yg bleh mengatasi ke'macho'an org eropah dan, masih ader lg lelaki melayu yg bleh lwn ke'romantik'kan org eropah yg mmg terkenal dgn romantiknye itu (btul ker?). aku bangge sgt!! hahahha (gelak cam pelakon porno). mesti korang pelikkan sbb ade gak jantan tengok cerite ni. kalo korang nak tau, crite ni best sbb:

1) mmg best pon!!

2) best, best, best bangat!!

3) terlalu best, dan best lg membestkan!!

oklah, aku ckp btul2. sbb die best:

1) korang bleh tau perkaembangan semase taste org pompuan

2) bleh tau ape yg pompuan mmg nak dr lelaki

3) bleh tau,bkn sume pompuan tu meterialistik (suke mende2 pelik dr lelaki - just kidding)

4) bleh tau, org malaysia pon romantik

5) BLEH TAU sume lelaki ade ciri2 WHAT WOMAN WANT.

6) MALAYSIA PON BLEH BUAT CRITE CAM OMPUTIH

7) aku bleh elalakkan diri aku yg macho-machi ini dr menyertai cerite ni sbb takut menag plak nanti (perasan tahap KLCC nih!)

8) aku tak dpt terima hakikat bahawa aku banyak ciri2 yg what woman want. betul, aku tak dpt elakkan!! snif. snif. snif <---(bunyi gelak dr angin bwh yg ckup terangsang apabile mngenangkan diri ini yg kacak) tp dlm banyak2 bende yg best kat crite ni, ade kurengnyer: 1) kenape buat dlm bhs inggeris. BM korang dah tersumbat ker? 2) kenape ajak org peranchis tu skali? kitorang ni mmg tak layk ker? (perasan mcm layak sgt) 3) org peranchis tu sian dier sbb tersepit antara keinginan dan kehendak org pompuan malaysia itu sendiri 4) kenape judges sume pkai seksi-meksi? ingat org lelaki ni sume pandang 'kebendaan' pompuan je ker? 5) kenape suma tugasan yg ade dlm crite ni buat stail eropah (inggeris) plak? ke org pompuan kite skang lebih suke tengok atau layan romantik stail inggeris? 6) kenape sume peserta berlagak mcm org putih? korang sedar tak asia tenggare pon tak lepas!! 7) aku ader cadangan utk rancangan ni thn dpn. ape kat: 8) letak same rate bilangan peserta mengikut bangsa, kaum, agama. 9) jgn amik lg bangse asing jd peserta or judges sbb diorang ni tak tau adat kite 10) bg tugasan yg melambangkan adat kite spt, anyam ketupat, lyan mak ayah pompuan tu kat umah, bantu kat dapur pompuan2 tu dgn memasak, ajak makan kat kedai mamak je - tengok lelaki tu sudi ketak, dan pkaikan lampin budak eh silap, pkai baju melayu sape yg pling cpat (emosional nih!) 11) terapkan adat2 melayu kat dlm crite tu sbb bende lain nak sgt jage adat tu tp bab2 mcm ni buat2 lupe ingatan 40 minit plak so, sampai kat sini jelah. saje boring2. spt isi dgn kuku eh silap lg. spt isi mase lapang dgn menaip dan mencarut besar-besaran. p/s: trimas kepade yg bace. jgn bace je komenlah sket. aku tau ade 2 org yg silent reader kat sini. kalo dr new zealand tu aku paham lah sbb diorang tak paham ape yg aku tulis. hehhehhe (gelak stail keldai plak) p/s: sahm, ko jgn nak buat lubang hidung cam serobong kapal plak, aku tau ko tak ckup oksigen kan? so, terime je yg hafiz mng and dpt gi LONDON p/s: hafiz dan certain peserte je yg masiah agak kuat malaysia die. paham kan..........? p/s: ape yg pompuan nak sebenarnye?

1 ulasan:

adibah faatima berkata...

hehehehe, terer la kau bagi adea.. kau bwat la proposal kat 8 tv tuh.. dorg tu perslu dibasuh habis2 an baru nak sedar diri.. kan?
xsngke hafiz menang.. (aku plak yg excited kan???) yeay~!