Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Isnin, 17 November 2008

Yes, But and So!!!

Yes, final exam untuk semester ni dah habis! Alhamdulillah aku dapat jawab dengan jayanya… lepas ni boleh la tidur dengan lelap. Lepas ni jugak, aku akan berangkat pulang ke Putrajaya (Intelligence City, huhuh hahaha).

Insyaallah, untuk selama 2 minggu aku tak akan update apa-apa entry kerana kat rumah aku ditiadakan PC dan sambungan internet berbayar dari Maxis C***i… Kepada rakan-rakan ku di IIC, tahniah sebab dapat mengahabiskan menjawab soalan anda hingga ke saat-saat terakhir soalan. Takde yang pengsan, takde yang guling-guling dalam dewan, takde yang menangis dalam dewan (kat luar aku tak tahu) dan takde yang membelasah lecturer sebab bagi soalan kimex! sampai tak boleh jawab… TAHNIAH sekali lagi! Muahahaha!!

But, aku rasa sedih sebab ada kawan-kawan aku yang akan berangkat meninggalkan kolej tercinta kerana dah grad… aku pulak kena stay lama sikit sebab masih sayangkan kolej ni… huhuhuh.. aku tak sanggup nak tinggalkan kolej ni walau macam mana sekali pun! (ayat cover neh!). kepada kawan-kawan ku, semoga berjaya di luar sana dan yang sambung belajar, GOOD LUCK! Harap-harap kita jumpa lagi di paper yang sama! Muahahahah!!!!

So, hidup mesti diteruskan.. belajar tetap belajar… makan, tidur, berak dan sebagainya tetep di jadualkan… wasaalam….

Layan…..

8 ulasan:

putera_asQalan berkata...

Tak senonoh..!!

oit,kalo sy ajak nak gi banting nak ikot? morib?

bercuti smbil bekerja. haha

Nik Sharolbahri Bin Nik Rani berkata...

hehe...

ain_jeni berkata...

wah... hebat nye cerita dia... rajin ko bg komen kt aku, hehe.. ni y nk bg komen kt ko ni... ape2 pun nnt kwin jgn lupa jmput tau

Rahman Mufliha berkata...

Alhamdulillah.
Terima kasih.
Salam perkenalan jua

~syaQuost~ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
~syaQuost~ berkata...

huhuhu...
ko tak leh gie mane2..
sewa umah blum bayar..

hahaha..
just kidding...

ape2 pun...
semoga maju jaya...

PS:kalau dh kaya..jgn lupe dgn blaje mc D kat aq..
huhuhu

putera_asQalan berkata...

blanje sy pown..

Nik Sharolbahri Bin Nik Rani berkata...

motif????!!!!!