Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Isnin, 16 Mac 2009

PPSMI Berjaya?

SPM 2008.

"...prestasi pencapaian Bahasa Inggeris menurun sebanyak 1.6 peratus bagi calon yang mendapat gred 1A-2A, manakala Pendidikan Islam menurun 5.4 peratus."

Utusan Malaysia

Jadi, apa komen anda?

"...kita akan kaji dan gali dalam-dalam permasalahan ini. Selepas itu, kita tambah lagi dana untuk pendidikan, janji jangan mansuhkan PPSMI..."

~kroll~



Layan...

8 ulasan:

putera_asQalan berkata...

ayoyo..kenapa amek 'quote' yg tu je..

nape tak copy paste sentence yg ckp peningkatan dl sains dan m3.
and peningkatan menjawab dlm fully bi..!!

hmm..

khairul anuar berkata...

sbb aku dengki. lg pon dorg ckp peratus lulus diturunkan. so ape bezenyer kalo lulus pon?

putera_asQalan berkata...

krol..

dulu mase time bahase melayu pown..

gred lulus dah diturunkan!!

bende ni normal la.!!

~syaQuost~ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
khairul anuar berkata...

normal pekebendenye? dulu turun gred nmpk gak naik... skang ni da turun gred, tak naik2 gak? pelik...

kalo mcm tu budak2 kite makin rendahlah kualiti dorg.

khairul anuar berkata...

Nak komen, komen pasal entry tu. Jangan nak ngarut! Kalo aku rasa komen tu tak memihak kat aku, aku padam! Jangan harap nak komen lagi lepas ni!! Hahahaha...

Khairul Faizi berkata...

Faizal Tehrani's blog rocks

Thank you for "introducing" him to me

Comment on this subject; the real issues will not surface if the government keep playing the passing mark level

What the G should do instead is;

1. Benchmark

2. Set a target

3. Strive for the target even when its a hard fought battle

4. Sings when you achieve the target

5. Set a harder target

Repeat this cycle until the system that we benchmark in the first place starts benchmarking us.

A far fetch dream - YES!

Impossible dream - NO!

khairul anuar berkata...

to KF: yes, u r welcome. for other, no comment!