Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Sabtu, 11 April 2009

Filem oh filem!!

[updated - 8.25 am, Ahad]

4 filem yang sedang menanti untuk dipuji atau dimaki. Khas untuk bulan April sahaja. Gilakan? dalam 2 minggu, 4 filem aku tibai!

Tarikh: 2 minggu pertama bulan April
Tempat kejadian: Times Square dan Pavilion
Harga tiket: Terima kasih kepada penaja-penaja tiket.
Tajuk filem:
  1. Confession of a Shopaholic
  2. Dragon Ball
  3. Fast and Furious 4
  4. Jangan Tegur

Nantikan review filem-filem ini...

p/s: Aku tengok JANGAN TEGUR kali yang ke-2 semalam!! Heheehehehe




Layan....

3 ulasan:

:: Alif :: Dal :: Mim :: berkata...

hahaha...mula2 gelak dlu pasal ko ugut mcm2 b4 nk komen ni..hahaha ;p

antara 4 filem yg ko shortlist tu..aku baru je tgk Fast and Furious 4..

ko patut tgk..tapi takde la smpai jatuh hukum wajib..huahuahua..

aku mula2 tak minat..sbb tak ikut citer ni...tp sbb tiket free..kwn belanje..layan jer..

mmg superb!! nk citer cni kang tak best lak..kene tgk la dlu.. ;p

[ko jgn nk delete lak..ni 1st komen aku kt cni..ea??ea??]

kayrolldin berkata...

ok2. aku tak delete pon. filem ni aku da tgk da..

sbb tu kene bace review slps entri ni..

huhhuhuh, saje bg gempak kalo nak buat pendahuluan entri.

OhFilem berkata...

hahaha...bro,bro ni kaki filem tak ? bro teringin nak jadi penulis dalam blog gua ni..sila check it out http://ohfilem.blogspot.com