Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Sabtu, 11 April 2009

Yeah! Balik Bandar!!

Secara rasmi aku telah selamat pulang ke bandar halamanku yang terletak di [Prang Besar*.] Aku sampai petang tadi setelah menempuh perjalanan selama 4 jam. Dari berjalan kaki, aku naik bas. Dari naik bas, aku naik bot pulak. Pastu naik helikopter, pastu bla bla bla...

Tak percaya? Nasiblah, sebab aku yang yang tempuh semua ni. Bukan korang! Muahahah!!!

Sampai-sampai je di rumah, mak aku terus melambai manja sambil menurunkan wasiat pertama beliau. "Nanti malam karang hantar Ma pergi pejabat. Ada hal sikit. Lepas maghrib Ma nak pergi dah", ok jawab aku.

Itulah rutin aku kalau balik rumah. Mesti ada kerja yang aku kena buat tak kira baru sampai atau tak. Mak aku kalau dengar je aku nak balik, mesti dia dah buat list apa yang aku kena buat. Kalau buat list mesti ada perasa tambahan. Tak pernah sharp 5 wasiat, mesti jadi sampai 10 wasiat.

Tapi, apakan daya, aku anak dan aku perlu buat semua tu walaupun aku tak rela!!! Tak rela!!

p/s: Saja nak merapek pagi-pagi buta ni sebab tengah boring... Huhuhu... Takda idea! Papepun,



Layan...........

10 ulasan:

Putera asQalan berkata...

padan muka anda..

----- Jennifer ----- berkata...

your blog is very good

iRraiRro's berkata...

bgus2
anak yg bek!!
syabas mera beta!

kayrolldin berkata...

to aie:
umah aku xde org gaji mcm umah ko!

to jennifer: thx! i like..

to rrr: mmg anak yg baik pown! sbb tu pasrah jer..

~Syaquost Eichizen~ berkata...

i'm return..
tomorrow..
i will return..

darth vader is comin..

kayrolldin berkata...

terpulanglah..

Putera asQalan berkata...

sengal..

kem salam jiran sebelah..!!

kayrolldin berkata...

shh... jangan tegur!!

Putera asQalan berkata...

grrrrrrrrrrrrrrrr...

[tak reti buat sore tuh].


grrrrrrrrrrrrrrrr...

kayrolldin berkata...

aku tgk lg smalam jgn tegur