Iklan

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)

VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP)
VISIT KUALA LUMPUR @ RM299 (USD70 / GROUP) - click picture for more details

Rabu, 8 April 2009

I'm Back!!

Kembali bertugas ke meja blog. Hehehe. Agak penat selepas baru pulang dari bertugas di Port Dickson. Insyaallah aku akan ceritakan apa yang aku buat di PD. Hehehe.. Sekarang bukan masa sesuai sebab tak ada PC kat rumah walaupun internet ada..




Layan...

7 ulasan:

syahNURazni berkata...

huhuhu tu lah tengok awak dah lama tak update... gi PD... eh kebetulan junior akak pun ada trip gi PD... ker sama ngan awak nie... hurm banyak nak citer... pengakap akak dah menang sekali lagi... and kami dah melayakkan diri mewakili daerah ke peringkat negeri... bangga nyer tengok perubahan sikap derang... rasa nak menangis jer...

kayrolldin berkata...

kak nur:

bkn xnak update tp terlupa nak bawak tenet! hehehe.. mmg best sgt g PD!

kitorg g 4 hari start dari sabtu smpi selasa. tak tau la ,aybe sama ngan junior akak.

wow! dah mewakili daerah!!! tahniah! itulah berkat kesabaran akak selama ni..

iRraiRro's berkata...

abg k.a..
cepat r post entry g pd
xsabo nk tau ni

aritu kak sarah ade kol tapi xley g la...

Mahirah Abd berkata...

gie PD wat per?hihihi...ade project besar ker?

kayrolldin berkata...

to fren:

tpakse hold dulu post g PD sbb pc xde. kena on9 kt cc je ni.. tenet ade tp pc xde..

nak kate projek besar xdelah... tp ade kem jer..

iRraiRro's berkata...

best x handle belia2 tu??
belia tua dgr cite ek??
emm ntah r

kayrolldin berkata...

xdela belia tua. tp dlm lingkungan 17 hingga 40 jer..